Oportunități de locuri de muncă

·       Angajăm în clinica din Cluj-Napoca: medic de laborator (în departamentul de microbiologie). Așteptăm CV-uri la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

·       Angajăm în clinica din Sf. Gheorghe: medic radiolog cu competență în tomografie computerizată, medic de medicină generală.

·   Dorim să colaborăm cu medici de specialitate din Cluj-Napoca. Pentru detalii rugăm medicii interesați să contacteze biroul principal la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu un CV atașat.

·      Angajăm area sales representative la policlinica noastră din Cluj-Napoca.  Cerințe: experiență în domeniul medical, studii superioare, permis de conducere cat. B, disponibilitate la program prelungit. Salarizare strict în funcție de realizări. Așteptăm CV-urile și scisorile de intenție la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Login