Dexa- densitometria osoasă

Osteodensitometria DEXA este o investigație modernă ce folosește raze X de densități diferite permițând aprecierea gradului de reducere a densității osoase și a diagnosticării cât mai din timp a osteoporozei.

Osteoporoza este o boală sistemică, ce duce la fragilizarea oaselor, prin scăderea rezistenței osoase, cu creșterea riscului apariției fracturilor, fără simptomatologie, considerată o boală “tăcută”.

Această afecțiune este prevalentă în rândul femeilor în postmenopauză, dar apare și la femei mai tinere sau bărbați, ce prezintă alte boli cronice, sau care au factori de risc ce determină demineralizare osoasă.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii peste 40 la sută în cazul femeilor şi 20 la sută dintre bărbații cu vârste de peste 50 de ani, au osteoporoză. Această afecţiune se află printre primele zece cele mai serioase boli cu răspândire largă.

Programați-vă acum și beneficiați de 50% reducere

Am extins până la 31 august 2022 perioada în care pacienții noștri pot efectua investigația DEXA cu 50% reducere!
Astfel, densitometria osoasă completă DEXA (coloană, șold, mână) , însoțită de calculul riscului de fractură în caz de osteoporoză, este în continuare disponibilă pentru pacienți la prețul de numai 100 de lei (preț vechi – 200 lei).

Detalii campanie și programări la:

Tel: 0264 430 175,

Mob. 0728 114 914

office@promedicalcenter.org

* Investigațiile se realizează pe bază de programare și în limita locurilor disponibile.