Despre noi

1999-2024 Centrul Medical PRO

1999-2024 Centrul Medical PRO

Anul 25 – An jubiliar
Din 1999, echipa clinicii lucrează neobosit atât pentru a pune la dispoziția cât mai multor persoane serviciile de sănătate private și cele susținute de stat cât și pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri prin calitatea și accesibilitatea serviciilor clinice. Sinceritatea și centrarea pe oameni este crezul clinicii noastre, singurul lucru care contează fiind pentru noi pacientul. În acest sens ne străduim să oferim îngrijire și cele mai bune tratamente fiecăruia în parte.
Scopul nostru a fost dintotdeauna acela de a oferi pacienților clinicii noastre servicii complexe de diagnostic de talie mondială. Din 2021, ne-am extins laboratorul, cu diagnosticul cu ultra sunete iar serviciile de specialitate cu un departament complet de radiologie, în noua clădire a spitalului de pe strada Cometei. Pe lângă competența și expertiza remarcabilă a colegilor noștri radiologi, punem la dispozițiia pacienților posibilitatea efectuării investigațiilor de Osteodensitometrie DEXA, RMN, CT, RX, US, în sistem privat, prin aparate performante, timp scurt de așteptare, investigare precisă și rezultate concludente.
Principiul nostru de bază este acela că întotdeauna este mai bine să prevenim boala decât să o tratăm, motiv pentru care în instituția noastră punem accent pe prevenție. Programele noastre de îngrijire a sănătății și testele de screening ajută la detectarea precoce și prevenirea bolilor. În acest fel, nu doar tratăm bolile, ci modelăm o atitudine umană care afectează stilul de viață, construiește și dezvoltă conștientizarea stării de sănătate, chiar de la vârsta nou-născutului. Da, de la naștere. Cu ajutorul programelor de screening, care sunt rare în țară, putem depista bolile metabolice la bebeluși , inclusiv bolile congenitale ale copilăriei prin utilizarea examenului ecografic complex.
Deceniile noastre de experiență, activitățile noastre de cercetare și dezvoltare, implementarea celor mai noi tehnologii sunt garanția noastră că toată lumea are acces la asistență medicală de înaltă calitate. În România, doar PRO MERDICAL are un institut de cercetare independent, institut pe care l-am înființat în 2015 sub denumirea de Fundația ProVitam și pe care îl menținem din bugetul și granturile proprii ale clinicii.

Făcându-i pe pacienți să se simtă bine, devenim mai puternici

motto-ul companiei

Echipă de cercetare

Investim continuu în activități de cercetare-dezvoltare, cu rezultate remarcabile și la nivel internațional.