Rólunk

1999-2024 Pro Medical Center

1999-2024 Pro Medical Center

25. Jubileumi év
A klinika csapatával 1999 óta töretlenül azon dolgozunk, hogy a magán és az államilag támogatott egészségügyi szolgáltatások minél szélesebb kör számára elérhetőek legyenek, a klinikai szolgáltatások minősége és hozzáférhetősége által hozzájárulhassunk pácienseink életminőségének javításához. Az őszinte és mindent átható emberközpontúság klinikánk hitvallása, nálunk csak a páciens számít és minden lépésnél arra törekszünk, hogy a legjobb kezelést és gondoskodást nyújtsuk.
Célunk mindig is az volt, hogy a klinikán világszínvonalú, komplex diagnoszttikai szolgáltatást nyújthassunk pácienseinknek. A laboratóriumi, az ultrahang diagnosztikai és szakorvosi ellátástainkat 2021-től teljes radiológiai részleggel bővítettük ki a Cometei utcai új kórház épületünkben. Radiológus kollégáink kiemelkedő kompetenciája és szakértelme mellett egy teljesen új diagnosztikai géppark került beüzemelésre, ahol RMN, CT, RX, UH, DEXA gépek segítik orvosainkat a diagnózisok felállításában.
Alapelvünk, hogy a betegséget mindig jobb megelőzni, mint kezelni, ezért intézményünkben a prevenció nagy hangsúlyt kap. Egészségmegőrző programjaink és szűrővizsgálataink segítik a betegségek korai felismerését és megelőzését. Így nem csak betegségeket kezelünk, hanem életmódra ható, egészégtudatosságot építő és kialakító emberi hozzáállást formálunk - akár már újszülött kortól. Igen, újszülött kortól. Ugyanis az országban ritkaságnak számító szűrőprogramok segítségével már újszülött korban képesek vagyunk a babákat anyagcsere betegségekre, illetve csecsemőkorban veleszületett betegségekre komplex ultrahangos vizsgálattal szűrni.
Az évtizedes tapasztalatunk, a kutatás-fejlesztési tevékenységünk, a legújabb technológiák kifejlesztése és alkalmazása a garanciánk arra, hogy mindenki magas színvonalú egészségügyi ellátást kapjon. Romániában egyedül a PRO MERDICAL-ban van önálló kutatóintézet, amit 2015-ben a ProVitam Fundatia néven hoztunk létre és amit a klinika saját költségvetéséből és pályázatokból tartunk fennt.

Azáltal, hogy a betegek jól érzik magukat, erősebbek leszünk.

cég mottója

Kutatócsoport

Folyamatosan fektetünk be a kutatás-fejlesztési tevékenységbe, nemzetközi szinten is kiemelkedő eredményekkel.