Dr. Aldea Ioan

medic- primar medicina internă

Dr. Aldea Ioan medic- primar medicina internă 

Dr. Ioan Aldea oferă tuturor pacienților săi consultații de specialitate, investigații endoscopice superioare și inferioare și terapii în afecțiuni ale organelor interne.

Dispunând de peste 30 de ani de experiență în medicină internă, Dr. Ioan Aldea diagnostichează și tratează adulții cu afecțiuni respiratorii, cardiace, renale, digestive, articulare sau de metabolism.

În calitate de medic primar boli interne, cu competență în endoscopie digestivă, Dr. Ioan Aldea are grijă de sănătatea ta și acordă o atenție majoră fiecărui tip de problemă.

Lucrează la clinica privată Promedical Center din 2013.

Medicina internă este acea specialitate medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticul și tratamentul nechirurgical al afecțiunilor organelor interne privind organismul ca un tot unitar.

Medici

Toate Cercetare Chimist Chirurgie Dermatologie Ecografie Endocrinologie Gastroenterologie Genetică Îngrijiri medicale de specialitate Interne Laborator Medicina muncii Neurochirurgie Obstetrică-ginecologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie Psihologie Radiologie Urologie