Dr. Moisuc Paul

medic specialist endocrinolog

Dr. Moisuc Paul

medic specialist endocrinolog

Absolvent al școlii medicale clujene, este medic specialist Endocrinolog și deține competență în Ecografie tiroidiană. Dr. Moisiuc a absolvit și cursurile de Master în Sexologie ale Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca .

Dezvoltarea sa profesională este amplă, și este îmbunătățită în mod continuu, Dr. Moisiuc participând la cursurile de formare și manifestările știintifice din domeniul Endocrinologiei și al specialităților conexe. Acestea îi permit să exceleze în domeniul complex al diagnosticului și tratamentului disfuncțiilor hormonale tiroidiene, hipotalamo-hipofizare, adrenale, ovariene și testiculare. De asemenea activitatea sa este legată și de afecțiuni particulare precum acneea, hirsutismul, osteoporoza și tulburările metabolismului calciului.

Dr. Moisiuc abordează prin practica sa și o arie care pentru mulți este tabu, cea a evaluării și tratamentului disfuncțiilor sexuale: impotența, anorgasmia, tulburarile de dorință sexuală. Prin tratamentul acestora și prin evaluarea și tratamentul infertilității, reușește să aducă un impact pozitiv asupra unor afecțiuni complexe atât din punct de vedere medical dar și familial și psihologic. Lucrează la clinica privată Promedical Center din 2006.

Dr. Moisiuc Paul

Medici

Toate Cercetare Chimist Chirurgie Dermatologie Ecografie Endocrinologie Gastroenterologie Genetică Îngrijiri medicale de specialitate Interne Laborator Medicina muncii Neurochirurgie Obstetrică-ginecologie ORL Ortopedie Pediatrie Psihiatrie Psihologie Radiologie Urologie